Oct172012

Ελλάδα,Διακοπές και το καλύτερο σεξ!

Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα με τις ερωμένες μου για άδεια στην Ελλάδα και η Αθήνα και η Άρτα πάλι αναστέναξε από τα φοβερά γαμήσια μας! Εδώ και καιρό γαμάω και την ξαδέρφη μου ενώ συζώ με την ανιψιά μου στην Γερμανία.

Όλη αυτή η φάση είναι κρυφή και δόξα το θεό δεν μας πήρε ακόμα χαμπάρι κανένας.

Το πρώτο βράδυ κιόλας ήξερε το Λενάκι μου ότι πρέπει να με αφήσει για να περιποιηθώ την ξαδέρφη μου που μετά τον χωρισμό από τον άντρα της, με περιμένει όπως, όπως για να την ικανοποιήσω! Μόλις μείναμε μόνοι στο σαλόνι την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν για πολύ ώρα, μέχρι που μου έβγαλε τον πούτσο έξω και μου λέει:
-    Αυτή είναι το γιατρικό μου πούστη άντρα! Με έκανες αμαρτωλή πουτάνα!
Και χωρίς να χάσει χρόνο τον ρούφαγε!

Είχα να την γαμήσω τρεις μήνες από την τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, και έδειχνε τελειωμένη από καύλα!
-    Γουστάρεις πούστη άντρα ε; θέλεις να σε τσιμπουκώνω σαν πουτάνα!
Αυτό ήτανε! Δεν άντεξα και τα χύσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό της με οργή!
-    Ααααχχχ ναι! Και τώρα γλύψε με πούστη! Γλύφε το μουνί τις πουτάνας σου ξαδέρφης!

Τι να πω; Σκέτος δυναμίτης η γυναίκα! Το ίδιο και η κόρη της. Η μόνη διαφορά: 17 χρόνια!!!!!! Αλλά ξέρει να γαμιέται και συγχρονιζόμαστε τέλεια, και στο κρεβάτι και καθημερινά! Άρχισα να την ξεντύνω και να της τρίβω τα βυζόμπαλα, που από τα μπάνια δείχνανε σαν μετάξι…

-    Ναι γαμιά μου! Πιπίλισε μου τις ρώγες!
Υπάκουσα. Με το χέρι μου να τρίβει την κλειτορίδα της, ρούφαγα λαίμαργα τα βαριά βυζόμπαλα της! Μετά την γονάτισα και κάρφωσα την γλώσσα μου στο μουνί της! Συνηθισμένη αίσθηση. Χτυπιόταν σαν σκύλα ενώ τα μπούτια της είχαν πλημμυρίσει όπως πάντα από τα υγρά της!

-    Με έφτιαξες καριόλη! Πούστη! Έλα τώρα, βάλτον στο μουνί έλα!
Δεν της χάλασα χατίρι και ο πούτσος μου άνετα γλίστρησε μέσα!
-    Ααααααιιιιιιιιιιι!!! Πούστη με γαμάααας σαν σκύλααα!
Η γυναίκα έσβηνε. Δεν έφτανε η κούραση του ταξιδιού, είχα και να σβήνω υποχρέωση όλο το βράδυ! Καβάλησε τον πούτσο μου, στηρίζοντας με τα χέρια τις στο στήθος μου. Τώρα έδινε το ρυθμό. Στην αρχή σιγά, και μετά σαν μανιασμένη μέχρι, που το πρόσωπο της αγρίεψε και κατάλαβα ότι έχυνε.
-    ΑΑΑΑΑΧ!!! Πούστη με τελείωσεεεεες! χύυυυυνω η πουτάνα! Χύυυυυνωωωωωω!

Έπεσε με βαριά ανάσα πάνω μου και με φίλησε!
-    Έλα, χύσε με στον κώλο. Έλα άντρα μου!
Πήρα υγρά από το μουνί της τα πασάλειψα στον κώλο της και με λίγη δυσκολία μπήκα.
-    Με σκίζεις πούστηηηηηη! Με τελειώνεις!
Μετά από λίγες κινήσεις κατάλαβα ότι τελείωνα, καταπληκτικά όπως πάντα, όταν πηδιέμαι με την Ειρήνη! Της γέμισα το έντερο με χύσια ώσπου έχυσα, και έπεσα πτώμα στο καναπέ!

Έσκυψε με φίλησε! Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο πούτσος μου βρέθηκε πάλι στο στόμα της, καμαρωτός και σκληρός σαν πέτρα. Συνέχισε ξέφρενο γαμήσι, δεν αφήσαμε στάση. Καταλήξαμε στην μπανιέρα να της τον έχω καρφωμένο και το ντους, να μας πιτσιλίζει για δροσιά.
-    Αχχχχ πούστη άντρα! Τελειώνωωωωω!!!!
Έχυσε δυο φορές μέσα στη μπανιέρα και εγώ άδειασα μέσα στο μουνί της!!!!!! Πήγαμε για ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι (όπου όλα άρχισαν κάποτε), και μετά έπεσα πτώμα για ύπνο!

Κατά το μεσημέρι ξύπνησα από ένα ζεστό και συνηθισμένο αίσθημα στον πούτσο μου. Το Λενάκι ήθελε την δόση της (από το μάτι που μας είχε πάρει είχε καύλες)! Με τσιμπούκωνε με το γνωστό τρόπο που ξέρει πως που αρέσει. Τον έπαιρνε βαθιά και σφιχτά στο στόμα ενώ ταυτοχρόνως χάιδευε σκληρά τα αρχίδια μου.

-    Αυτό δεν θέλεις άντρα μου; Θα σε κάνω εγώ τώρα. Μου λέει.
Και συνέχιζε να με τσιμπουκώνει. Την γύρισα σε στάση 69 και πασπάτευα όλες τις τρύπες της. Όταν άνοιξε αρκετά ο σούφρος της, της ξέσκισα σαν λυσσασμένος το κωλαράκι.
-    Αντραααα μουυυυ! Ααααχχχ! Ναι! Πάρε με! Πήδα το γυναικάκι σουυυυ! Αχχχχ!

Τόσο καιρό που τα έχουμε έχει γίνει αστέρι στο κρεβάτι! Και το καλύτερο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ, όλες η τρύπες στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ! Έχυσε δυνατά φωνάζοντας το όνομα μου όπως πάντα όταν τελειώνει! Τον πήρε ανάμεσα στα στήθια της, και εγώ έχυσα με ένα φοβερό ισπανικό στα μούτρα της!

Οι μέρες πέρναγαν όπως πάντα, μια να γαμάω την ξαδερφούλα μου, μια την ανιψιά μου! Την ξαδέρφη μου ειδικά την περιποιήθηκα πιο έντονα γιατί την έχω μόνο τρεις μήνες το χρόνο! Και όπως ξέρετε τις γουστάρω και τις δυο! Της ξαδέρφης μου τον κώλο τον ξεσκίσαμε για πολλές ώρες αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να χύσει από τον κώλο. Που θα πάει όμως θα το καταφέρουμε και αυτό!! Για να σας πω την αλήθεια, αυτό που θα μου άρεσε πολύ θα ήτανε να τις γαμήσω και τις δυο ταυτόχρονα, πράμα που όμως φαίνεται αδύνατον (και το καταλαβαίνω)! Το καλύτερο γαμήσι αυτού του καλοκαιριού το έκανα όμως με την ξαδέρφη μου στην παραλία της Πρέβεζας μεσάνυχτα! Πήγαμε για νυχτερινό μπάνιο σε μια έρημη παραλία, και μόνο μπάνιο δεν κάναμε!

Αμέσως με πλάκωσε στα τσιμπούκια, (πάντα φροντίζουνε και οι δυο να με τσιμπουκώνουν στην εντέλεια ξέρουν το φετίχ μου)! Η ξαδέρφη μου όμως το κάνει βασανιστήριο κρατώντας με για πολύ ώρα σε κύμα ηδονής μέχρι να με αφήσει να αδειάσω όπου γουστάρω!

Για ευχαριστώ εκείνο το βράδυ την ξέσκισα μέχρι τα χαράματα γεμίζοντας τις τρύπες της με το καυτό μου σπέρμα! Της κάρφωνα το κώλο αλύπητα ενώ εκείνη ούρλιαζε:
-    Πούστη με σκίζεις!
Η καυλιάρικη φωνή και η πείρα όταν γαμιόμαστε, με κάνει πάντα έξαλλο και την κάνω να πεθαίνει από καύλα και ηδονή! Τα χύσια της γεμίζουν τα μπούτια της. Δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να χύνει έτσι! Και αυτά τα βυζόμπαλα της είναι σαν μιας δεκαεξάρας!

Της Μπούκωσα τη σούφρα και μετά την έχυνα σαν πουτάνα στα στήθια και στα μούτρα. Είναι ωραίο πράμα να μπορείς να ζεις τις φαντασιώσεις σου ελεύθερα. Με τις Γερμανίδες που πηδούσα ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ευχαρίστηση! Σαν την Ελληνίδα δεν υπάρχει στο κρεβάτι, κακά τα ψέματα!

Μια βραδιά πήγαμε με την ξαδέρφη μου ξανά στο ξενοδοχείο που της έσκισα για πρώτη φορά τη σούφρα, και εκεί έγινε το σώσε! Άφησε τον εαυτό της ελεύθερο. Με κάθε οργασμό ούρλιαζε:
-    Ναι γαμιάααα μουυυυ! Πουτάνα είμαιιιι! Πήδα με!
Με έφερε σε τέτοια καύλα που δεν την γαμούσα πια, την βίαζα! Στημένη στα τέσσερα ο πούτσος μου σφυροκόπαγε στο έντερο της, ενώ εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της! Κάθισε πάνω μου και πηδιότανε από τον κώλο καρφώνοντας τη γλώσσα της στο στόμα μου!

Εκείνο το βράδυ μου χάρισε και άλλη μια εμπειρία που την είχαμε ξανακάνει! Με άδειασε τσιμπουκώνοντας, με ένα δάχτυλο της στο κώλο μου να πασπατεύει τον προστάτη μου! Αυτό με έκανε έξαλλο. Να την βρίζω από καύλα:
-    Ναι πουτανάκι ρούφα! Ρούφα τσούλα να πιεις τις κρέμες μου!
Όπως πάντα δεν άφησε σταγόνα. Αντί να βάλω κάνα κιλό στην άδεια, γύρισα με χαμένα κιλά αλλά ευτυχισμένος και με τον πούτσο μου να τσούζει από το καθημερινό γαμήσι!

Πηγή:http://www.4us.gr

Last Updated on Dec012012